Algemene schilderwerken

Bij Bu-Paint gaan wij professioneel te werk en zorgen we dat we alles netjes achterlaten. U kunt ervan uitgaan dat het werk wordt uitgevoerd binnen de afgesproken termijn. Door het vooraf bespreken van het budget en efficiëntie door bijvoorbeeld slimme berekening van de hoeveelheid verf, betaald u nooit teveel!

Wij adviseren u over de optimale kleuren en een design die past bij uw stijl en hetgeen u in gedachten heeft. Zo zorgen wij ervoor dat dat we u als klant tevreden houden en dat de kwaliteit van ons werk nooit minder wordt!

Bij ons kunt u terecht voor al uw schilderwerken. U kunt hierbij denken aan binnenwerk zoals bijvoorbeeld ramen, deuren, trappen, muren en plafonds.

Maar ook aan buitenwerken zoals het schilderen van gevels, dakgoten, ramen en deuren. Om ervoor te zorgen dat het resultaat lang meegaat gebruiken we voor buiten altijd verf die vochtwerend, vuilwerend en uv-bestendig is.

Het enige wat u hoeft te doen is het uitzoeken van een mooi kleurtje, daarna doen wij de rest! Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek!